جابجایی اجسام سنگین در اسباب کشی معمولا یکی از دغدغه هایی است که با آسیب جسمی شدیدی گاها همراه است ، عدم اطلاع کافی از چگونگی جابجایی اجسام باعث اتفاقاتی میگردد که نگرانی هایی را به همراه دارد . از جمله این نگرانی ها که اغلب دو تا سه ماه بعد از اسباب کشی خود را نشان میدهد ، کمردرد های مزمن و طولانی مدت ، زانو درد و بازو درد و فرسایش های طولانی مدت است . جابجا کردن یک پیانو جدای از اهمیت چگونگی جابجایی ، اهمیت آسیب ندیدن دیوار ها و اهمیت آسیب ندیدن خود وسیله بخاطر بعد مالی اش نیاز به تجربه و تخصص دارد . جابجایی مواردی از قبیل پیانو با تغییر جنس مثل میز نهارخوری 8 نفره ، گاو صندوق و سایر موارد نیازمند تجربه است ، ظریف بار با استفاده از کادر مجرب اجرایی به اجرای یک اسباب کشی سریع و آسان برای شما میپردازد.
نکاتی در ارتباط با جابجاکردن وسایل سنگین
· براي جابجايي گاز، يخچال، و ماشين لباسشويي از پايه هاي زير چرخدار كه به همين منظور ساخته شده اند استفاده كنيد.
ابتدا درب اين وسايل را ببنديد، آنها را روي پايه چرخ قرار داده و با دقت حركت دهيد.
· براي جابجا كردن مبلمان حتماً از يك نفر كمك بگيريد.
در غير اينصورت ابتدا يك طرف مبلمان را بلند كرده، آنرا جابجا كنيد.سپس به طرف ديگر برويد و دو پايه ديگر را بلند نموده و حركت دهيد.براي تخت، كمد و ساير وسايل نيز مي توانيد از اين تكنيك استفاده كنيد.
· برای جابجایی جعبه ها بصورت متوسط به انباشتن وسایل درون آن بپردازید تا جعبه ها بطور تقریبی از وزنی قابل قبول برخوردار باشند . برای برداشتن جعبه ها از روی زمین ، روی زانو نشسته و جعبه رابردارید سپس بلند شوید سعی شوید که در این وضعیت کمر صاف باشد و از زانو بعنوان گلوگاه جابجایی استفاده گردد.
· سعی شود که هنگام جابجایی وسایل سنگین اینکار با مکث های طولانی تری انجام گردد و بعد از جابجایی هر جعبه چند قدم پیاده روی کنید تا به وضعیت مناسب جسمانی برسید و مجددا وسایل بعدی را جابجا کنید.